sobota, 7. februar 2009

Uničeni maček:(



Danes sem dobila klic od moje poštarce, da je moj maček počil. Sj v bistvu sem sama kriva, ker ga nisem zaščitila:( Bil je narejen za Mačji swap in zdaj ker ne sodelujem ga lahko pokažem.


V bistvu sm kr malo žalostna, ker sm se zelo potrudila. Cel teden sem delala načrt in skice z različnimi mački, različnimi napisi, različnim ozadjem...in tale mačkon je zmagal. In kaj lahko povem o sami izdelavi? Malo sem se igrala in eksperimentirala in sem zelo zadovoljna z rezultatom, motiv sem risala čez prozorno vrečkico in črte niso prav nič razbrazdane kot so če rišeč direkt na ploščico, edino kar bom pri naslednji naredila je to, da bom črte bolj pritisnila. Sledi barvanje...z vodenkami ne znam lepo, ali sem premalokrat probala ali nimam dobrih vodenk in vse ploščice da zdaj sem barvala z Decor lack (Marabu) s katerimi sem zelo zadovoljna, no zdaj sem pa probala kako gre s temperami in pride odlično, sicer se mi je pri lakiranju malo razpacalo, ampak čisto mjčkan pri črkah, ni sile:) No, potem pa pakiranje, nisem hotela preveč komplicirat (zdaj mi je žal), da se lahko hitro pride do ploščice. Bom vedela za drugič.

9 komentarjev:

  1. Tako je lep, da ti predlagam, da ga na novo površino nalepiš in poudariš razpoke(jih pobarvaš s kakšno živo barvo) Po mojem je vredno preizkusa, ker je tako lep in morda nastene nekaj posebnega!!

    OdgovoriIzbriši
  2. ti verjamem, da ti je hudo..ker je izdelek je res lep in se vidi, da si se zelo potrudila.

    je pa tako, da vsaka šola nekaj stane...in jaz si take ploščice ne bi upala poslat drugače kot v škatli, ploščico bi fajn zavila v vato, papir, da ne bi plesala po škatli...če bi blo treba bi ojačala še strani..dno...pravzaprav tako delam, če kar koli pošiljam...ne grem se jst več tega..bo ali ne prišlo celo na cilj...samo 1x ni:(

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj škoda, da je počil, ker je res full lep. Pa saj boš našla rešitev, da ga nekako "popraviš".

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasna ploščica je. Škoda, ker se je poškodovala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lej no, saj nas je kar nekaj doma :) Tudi meni je tale ploščica všeč in mi je škoda, da je počila. Mogoče pa le poslušaš Janin nasvet, pa bo še dobro izpadlo..

    OdgovoriIzbriši
  6. Škoda, sa se je uničila. Luškana je, direkt za v otroško sobico.

    OdgovoriIzbriši
  7. Res škoda, je zakon ploščica.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja plošćica je res enkratna. V živo še bolj. Mogoče bi se razpoko res dalo zalepit s sekundnim lepilom in pričvrstit na kako podlago. Zavrgla ga vsekakor ne boš.

    OdgovoriIzbriši
  9. no to je pa škoda.
    Tale maček se ti je RES dobro narisal.

    Sekundenkleber?

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....