nedelja, 22. februar 2009

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Kaj se zgodi, če za 10 min. obrnem glavo in delam tisto kar se meni dela? Prilagam dokaz a,b in c:)

Tako zdaj zgleda spalnica: dokaz a:

Tole je novi dodatek na hodniku: dokaz b:

Tudi otroška soba, sveda, ni ostala brez: dokz c:

Zadnjič sem v trgovini namesto plazma piškotov kupila že zmleto plazmo, sj domači se niso nič pritoževali, ker sem hitro ponucala in naredila te mamljive bele kroglice:)

7 komentarjev:

  1. ajoj, a tole so voščenke???? potem so tile dokazi bolj trajne sorte :))))) jah, vsi damo čez kako tako lumparijo, kej češ )
    Iz česa pa so tele kroglice??' zgledajo namreč prav mamljivo, s priokusom "mibitudi" :)))

    OdgovoriIzbriši
  2. Dokazno gradivo je več kot zgovorno.

    Kroglice pa......kot je Sonja napisala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Res aaaaaaaaaa na kvadrat.Pa če se sliš še tako ogabno pokroviteljsko - enkrat čez par let bo bolje. Kroglice pa povzročajo silno cedenje sline.

    OdgovoriIzbriši
  4. Olala, tole je pa bilo ustvarjanje:))) Tako risarsko kot kuharsko. Ampak, kaj pa so to plazma piškoti? Še nisem nikoli slišala zanje.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ustvarjanje ja.. Mogoče je malčku papirja zmanjkalo, hehehe :) No, verjamem, da bo čez nekaj let bolje kot je napisala Kristina.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, gotovo bo čez par let bolje..ali slabše:P risal je s flomastrom (kljub belemu papirju, ki ga je imel pri sebi), kroglice so pa v bistvu čisto enostavne, puding, kokosova moka, zdrobljeni piškoti iz testa se naredijo kroglice in se jih povalja v kokosovi moki.

    OdgovoriIzbriši
  7. Kroglice zgledajo njami, ja :)
    . Kar se pa ustvarjanja tiče pa, kaj pa je za pričakovati od otrok ustvarjalk :)? Moj sine je umetniško polepšal predsobo mojih staršev, doma nam je samo tamala pisala po steni, pa mojo tipkovnico je pobarvala na črno - pa seveda ne smem pozabit, da imata tablo, s pisalno površino na obeh straneh, tako, da lahko ustvarjata oba hkrati. Sem pa zaenkrat tečna samo, ko je v igri jedilna miza, ker je usnjena.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....