ponedeljek, 23. marec 2009

KUHINJSKA PEČICA

POSVETITI SE KUHINJSKI PEČICI POMENI:

vzeti krpo ter čistilo v roke ter jo dobro očistiti. Tudi štedilnik pomeni denar, zato je pomembno, da je čist in, da deluje pravilno. Pomembno je tudi očistiti stvari okrog pečice in vse kar spada zraven: začimbe (vse kar je čez rok ali že dolgo neuporabljeno direkt v koš za smeti), kuhinjske prijemalke, brisače in podobno zamenjati (tiste, ki so že za odpis), posoda za peko,vse omarice pod/na/zraven pečice ne smejo biti polne navlake. In nasploh vsa "šara" ki nahaja v kuhinji in jo tam ne potrebujete, oz.ne uporablja naj bo odstranjena, da se naredi nov prostor za nove stvari.

Namera: kadar se lotite čiščenja pečice in predmetov okoli nje, se osredotočite, na to, da ohranjate močno či v vaši pečici.

Zatrditev:
ko končate izrecite afirmacijo npr: "ta pečica je vir obilja in prehrane zame in za mojo družino"

Vizualizacija: Za hip se ustavite, občudujte čistočo, ki vas obkroža in žari iz pečice ter si predstavljajte kako raste vaša blaginja.

(upam, da je zdaj bolj v pomoč)

2 komentarja:

  1. Oj, snežinka. Ta tvoja navodila me ful zanimajo, samo si moram vzeti čas, da jih bolj podrobno preberem, tako med službo ne odnesem prav veliko. :) Nisem pa vedela tega glede pečice, vem pa, da moraš wc školjko zapirat, če ne gre denar "down the toilet". :)
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  2. ja,ja tudi pokrov od školjke je zeelooo pomemben, pa ne samo za denar, v bistvu, ko ti spustiš vodo skupaj z njo se posrka še či,če je pa pokrov spuščen se pa to malo ublaži,.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....