četrtek, 22. avgust 2013

Mmmm...kako dobro....

Spet nas je razvajala trgovina Didaktične igrače.
FB- stran: klik
Blog: klik 


Tokrat vam bom najprej predstavila najslastnejšo torto na svetu :)
 V paketku dobite vse sestavine, torto, svečke, lopatko,sadne dodatke...najboljše od vsega pa je, da jo nikoli ne zmanjka :)

Narejena iz lesa, najdete jo tukaj. 

Naši  "hišni ljubljenčki" so imeli svojo pravo zabavo, mmmm, kako so bili veseli njihovi želodčki.No, tudi jaz sem dobila košček jagodne torte:)


Naša princeska je prišla na svoj račun, namreč prispela je magnetna princesa. 
Oh, kako je bila vesela!!!! Takoj se je lotila preoblačenja in prav fino se ji je zdelo, ker ni zgubljala časa z gumbi in zadrgami:)Odločitev je bila težka, kolesarjenje ali princeska.... hm..kaj pa oboje hkrati? :)


Imeli pa smo tudi pravo princeskino razstavo, kot v muzeju, lahko smo gledali in občudovali vsa njena oblačila za različne priložnosti:)


Najbolj pa smo se zabavali in marsikaj novega naučili ob talni sestavljanki-anatomija.
Ima kar 100 kosov in je dvostranska.


Všeč mi je bilo to, da so organi (in kosti) številčno označeni, in spodaj na rumenem napisani v angleščini. Tako, da so spoznali še kakšen organ za katerega niso vedeli, da ga imamo, in nato spoznali še kakšno novo angleško besedo. Odlična zabava!!


Pa še druga stran, ki je prav tao zelo zanimiva in poučna. Krasno darilo za otroke, pa tudi za odrasle. (bila bi dobra fora podariti jo kakšnemu zdravstvenemu delavcu za rojstni dan ali še bolje za diplomo, maturo...:)
Tako mi preživljamo zadnje dneve počitnic, kar lepo nam je. Se zabavamo, učimo, smejimo in veliiiikooo igramo:)

3 komentarji:

  1. Mi pa delaš skomine :) Sama obožujem didaktične igrače iz naravnih materialov. Včasih se mi zdi, da kakšno kupim kar zase in ne za najinega Svita :). Hvala za povezave, imam že seznam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Pri vas je pa res luštno in zabavno. Pri nas smo z igračami že zdavnaj mimo, vnukov pa tudi še ni na vidiku...:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito, prava nostalgija me je preplavila ob videnem, z veseljem sem prebrala objavo. Tudi pri nas smo z igračami že mimo, ampak kakšna dobra družabna igra še vedno "zmaga".

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....