četrtek, 31. julij 2014

365 dni v fotografijah....hm...nisem se čisto odločila ali sem nehala ali sem samo na pavzi:) Za enkrat je premalo časa in energije za vse kar si zamislim:)

Ustvarjala pa sem, seveda, brez tega pa nikakor ne gre, le objavljala nisem, saj sem razmišljala, da bi tudi blog šel v osamo... nato sem slišala par spodbudnih besed in sem si rekla, da bom pri njemu še malo vztrajala:)

Tako, da imam za vas nekaj novosti.

Najprej naj pokažem mojo novo zapestnico:


Potem pa tukaj imamo kompletek, pas, uhančki in spodaj še torbico (na sliki je sicer drugačne barve, ker je slikana v slabi svetlobi, blago je drugače isto).  Komplet bo nosila poročna priča, tudi obleka bo iz istega blaga.



Voščilnica za 1. RD.


Poročna voščilnica (paše k zgornjemu kompletku:)


Okrasna blazina za novorojenčico.


Okrasna blazina za novorojenčka.


Ter predpasnik za prikupno deklico.

Sicer sem ena redkih, ki se ne pritožuje glede vremena, no, sonce obožujem, ne maram pa visokih temperatur, zdi se mi škoda časa zgubljat energijo na nekaj kar ne morem spremeniti. No, kar hočem povedat je to, da sem se mu prilagodila in že odprla štrikarsko sezono:) Seveda bo to trajalo dokler ne posije sonce, potem pa juhuhuuuu:)

6 komentarjev:

  1. Po čudovitih izdelkih sodeč si res zelo ustvarjalna in pridna. Se pa strinjam z napisanim. Kaj bi se pritoževali, vse skupaj obrnimo sebi v prid.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako čudovite in krasne stvari si ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  3. prečudovite izdelke si naredila. Bog ne daj, da gre tvoj blog v osamo. Upam, da se ne boš tako odločila.
    Še naprej objavljaj svoje umetnine. Saj tako lahko sledim tvojemu ustvarjanju.
    Lepo bodi in pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo navdušena nad izdelki, ki se tičejo poroke. Prav tako blazini, čestitka, krilo... zapestnico poslikaj še na roki (lahko pokažeš na FB, sem firbčna kako izgleda). Pa ne nehaj prosim pisati bloga, ker objavljaš super izdelke, pa tudi fotke.

    OdgovoriIzbriši
  5. Saj sem vedela, da ne počivaš :-) Krasne izdelke si ustvarila. projekt 365 dni v fotografijah pa je res velik zalogaj in čisto te razumem, da trenutno "pavziraš" :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....