nedelja, 29. december 2013

Zaloga

Odločila sem se, da naredim manjšo zalogico voščilnic, prav pride, če dobiš kakšno nepričakovano vabilo in nimaš časa za ustvarjanje.... Tako bodo kmalu nastale še kakšne različne rojstnodnevne in podobno, vse pa jih bom naredila tako, da se bo še vedno lahko dodalo ime ali še kaj drugega  kar bo voščilnico naredilo še bolj osebno.


Na zalogi vedno prav pridejo tudi kakšne toaletke, še nekaj blaga imam pripravljenega, samo še čas si  vzamem zanje, pa bo:)


No, tale kompletek pa ni narejen s tem namenom, že nekaj časa nazaj ga je sodelavka naročila za darilo prijateljici. Na sliki se zelo slabo vidi, žal. Uhančki-vrtnice ter velika vrtnica-broška. Dobila sem sporočilo, da je obdarjenka tale kompletek takoj imela za v opero, vesela:)


Razmišljam o tem, da bi se enkrat v prihodnosti udeležila kakšnega tečaja fotografiranja, dostikrat se jezim, ker s fotografijo ne morem prikazat dejanskega izdelka, oz. njegovo bistvo, poudarke.

Imate mogoče kakšne namige, ideje, izkušnje?

10 komentarjev:

  1. Sprašujem se, kje kradeš čas. Prav vse kar si pokazala je čudovito. Kar se fotografije tiče, sem ravno tako boga kot ti, tako, da se ti lahko kar pridružim.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni nikakor ne uspe narediti nič na zalogo, tako da si prav pridna. Prelepo si ustvarjala.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super,
    človek mora imeti vedno kaj na zalogi.
    Krasne so
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepi izdelki in zaloga vedno prav pride :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse troje je čudovito :-))
    Krasno ti gre od rok!

    OdgovoriIzbriši
  6. krasno, da si že delaš zalogico. vse pohvale glede tega! kar se pa fotografije tiče, bi pa tudi jaz morala kam na "usposabljanje!"
    lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Dobro si se spomnila, da delaš na zalogo. Tudi meni večkrat pride kaj prav.
    Glede fotografije pa se tudi sama trudim in učim. Mogoče najdeš kak tip na internetu. Malo pogooglaj.

    OdgovoriIzbriši
  8. Se strinjam s tabo, zaloga vedno prav pride. Zelo lepe izdelke si ustvarila! Lp, Renata

    OdgovoriIzbriši
  9. Pametna ideja tole z zalogo. Včasih res zmanjka časa ali pa ni ideje, ko bi bilo najbolj potrebno :-) Pridna si, koliko vsega lepega si ustvarila. Fotografiranje pa je tudi moja šibka točka :-(

    OdgovoriIzbriši
  10. Super je imeti kaj na zalogi in zdi se mi super, da pustiš še nekaj prostora za dokončni izgled.

    S fotografijo je tako, da zahteva predvsem veliko vaje. Poskusi se malo poigrati s svetlobo (dobro je slikati predvsem v naravni svetlobi in najbolj je, če ta prihaja iz strani) in s postavitvami. Jaz vedno izdelke fotografiram direktno in potem še iz vseh strani. Tako za eno objavo zagotovo naredim vsaj 15 fotografij, ki jih nato pregledam in tiste, ki jih izberem nato še sama malo obdelam z računalniškim programom. Brez tega dandanes ne gre :) Drugače pa najdeš nekaj tečajev tudi tukaj: http://www.tecaji-fotografije.si/

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....