petek, 24. september 2010

Oblikovanje telesa

Tale zgodba se začne leta 2006, ko sem rodila prvega otroka...

Prva nosečnost mi je prinesla dodatnih 18kg, 6 tednov po porodu sem začela z telesno vadbo, z njo sem zgubil kar nekaj kilogramov, samo tista trdovratna maščoba okrog pasu se ni stopila. Zato sem probava vse možne vaje, ki sem jih najdla v različnih revijah, nato sem odkrila, da v eni reviji iščejo 3 kandidatke, ki bodo dobile brezplačen "paket" hujšanja, oz. oblikovanja telesan na daljavo, ki ga podarja studio Linija sport, Trbovlje. Bolj za hec sem se prijavila....in...bila izbrana:) Sledilo je fotkanje,tehtanje,merjenje...prehrambeni nasveti, ter izbira vaj, ki sem jih najbolj potrebovala ter pravilno izvajanje. Tako sem vsak mesec dobila nove, težje vaje. Po treh mesecih sem bila zelo zadovoljna z rezultatom. Najboljše od vsega je to, da vaje delaš sam doma, kot ti pač čas dopušča, si pa vseeno pod nadzorom, za vsa vprašanja, ki si jih imel si dobil odgovor in tudi nadzor jedilnika je odlična stvar, marsikakšna stvar za katero mislimo, da je super za naše telo, v bistvu ni.

Sledila je druga nosečnost in z njo +17kg. Ker je bil dojenček zelo zahteven mi je zmankalo energije za kakršnokoli vadbo, tako sem po končani porodniški šla v službo z vsemi med in po nosečniškimi grehi.

Tretja nosečnos pa mi je spet prinesla +18kg. Kot sem že v eni od prejšnjih objav napisala, te kilograme sem že zgubila...in potem se je ustavilo. Ker pa imam še kakšnih 7 odvečnih kg in kar nekaj nepotrebnih cm sem se odločila in poklicala Janjo iz Linije sport, če bi bila pripravljena na ponovitev, takoj je bila za in danes se je začelo....no, z vadbo začnem v ponedeljek. Tako, da vam bom po treh mesecih priložila še slikovni dokaz, ker sem prepričana, da bodo rezultati neverjetni.

Če katero zanima kaj več o temu dam še kontaktne podatke:

www.linija-sport.si
e.mail: linija.sport@siol.net
tel.03/56 30 066

Ker pa je Janja danes prišla s svojo hčerkico sem ji pripravila malo presenečenje:


Upam, da bo deklici prav prišla;)

7 komentarjev:

  1. Želim ti veliko uspeha pri popravljanju postave.
    Torbica pa je čudovita, čisto prava za deklico.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super da si se odlučila.Meni je poslje poroda ostalo + 12 i četri godine ni grama dolje,čak još i +3,dkle ukupno čak + 15.Ovo ljeto kad je Hana prestala dojit samo sam malo pripazila i 7 je riješeno.Još po malo i ovo ostalo,budem i to riješila.Držim ti palčeve da uspiješ.Trebala si nam staviti i sliku "prije."

    OdgovoriIzbriši
  3. Takole popravljanje bi tudi jaz rabila, pa se bojim, da je že predolgo od poroda in da je že vse zabetonirano na meni:):):)
    Torbica je pa mega!

    OdgovoriIzbriši
  4. Držim pesti, da bo tudi tokrat ratalo.
    Torbica je čudovita!!!
    In HVALA ker si moja prava spremljevalka v Brbončici :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Srečno, bom držala pesti, da ti bo uspelo.

    Torbica je čudovita.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ojoj ... na meni bi imeli pa veliko za popravit :)

    Čudovita torbica :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ojoj, nam delaš slabo vest .-) Pridna. Bi se ti mogla pridružit...

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....