nedelja, 17. januar 2010

Zasvojena z mehkobo filca:)

Sem si rekla, da bom ta vikend preživela brez ustvarjanja...sam kaj, ko ideje kar puhtijo, še preden eno stvar do konca naredim dobim še par novih idej:) No, saj ne da se pritožujem, to je fino,kar naj traja:)

Naredila sem pa mehko puščico za barvice..lahko pa je tudi etui za očala..ali še kaj tretjega....mi pa počasi zmanjkuje filca, imam samo še čisto male koščke, še dobro, da bom v četrtek dop. "bluzila" po Ljubljani in šla v nabavo:) Komaj čakam!!!!

6 komentarjev:

  1. Super puščica, ali pa etui, ali pa kaj drugega!
    Snežinka moram ti priznati, da si hudo okužila tudi mene.Tista tvoja snežinka, no zdaj je moja, ki sem jo dobila od tebe je bila začetek.Zdaj imam veliko filca, dobre ideje, ampak tudi veliko vprašanj.Kako izrežeš zelo male delčke, ročno ali kako drugače?Poskušala sem s hroščkom, ampak so mi tiste rožice, ki jih imam prevelike, ali pa nožek ne odreže lepo.S štancami ne gre:(Na roke pa je zamudno in težko(vsaj zame).Ko mi kaj uspe narediti pokažem:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Simpatična peresnica in barvice bodo sedaj lepo pospravljene ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. lepo!verjetno kupješ v prometeju ali antusu.lahko pokličeš v filc mengeš, če želiš.tam imajo umeten filc na kg.nekaj sicer opuščajo proizvodnjo oz. se preusmerjajo, ampak se da še kaj finega dobiti.pa veliko ceneje

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....