sreda, 20. januar 2010

Prispel je ESSIE kompletek

Zelo so mi všeč skrbno urejeni in nalakirani nohti. Sicer je res, da si zdravstveni delavci naj ne bi lakirali nohte, nosili veliko nakita, bili preveč namazani...ampak jaz pri delu uporabljam rokavice in lak praktično ni moteč, torej si občasno privoščim kakšne svetlejše oddtenke. Ker so mi pa najbolj všeč temni laki jih potem uporabljam za "posebne priložnosti" (beri-dopust, vikend....)

No, danes je prispel Essie paketek, naročila sem super temen rdeči lak BERRY HARD, hitro sušeči nadlak GOOD TO GO, ter malo svetlejši lakec (kateri se bo odlično podal k moji modri uniformi) ST. BARTHS BLUE.



Trenutno pa moje nohte krasi tudi zelo lep svetlejši lak EAST HAMPTON COTTAGE. Je pa tudi res, da bi nujno potrebovala kakšn tečaj lakiranja nohtov:)



Vse te lake in še mnogo več najdete pri ČARODEJKI .

Že imam nov nakupovalni seznam:)

3 komentarji:

  1. oo, ful fajn tkole dušo pocrkljat :) essie te en bo razočaral. jaz si tudi ful rada lakiram nohte, samo odkar imam gelirane, ni več potrebno.

    a pa to je res, da naj ne bi smeli nositi nakita, se ličiti, ..? zakaj ne? me zelo zanima, ker bom tudi jaz najbrž v zdravstvu kot bodoča logopedinja.

    OdgovoriIzbriši
  2. Gre v bistvu za dve stvari, prva je prenos okužb(saj nakita ne moreš tako razkužit kot roke), druga stvar je pa osebni videz, saj, če bi imela jaz dolge črne nohte bi se varjetno otroci ustrašili, oz. marsikomu ne bi bilo prijetno, če bi zdravstveno osebje bilo preveč izstopajoče urejeno. Torej osebna urejenost je zaželjena, če je to okusno, minimalistično ter nemoteče:)

    OdgovoriIzbriši
  3. no, to je pa res. imaš prav :))))
    če bi mela pa dolge roza nohtke, po možnosti z bleščicami, bi pa še raje hodili haha :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....