sreda, 16. december 2009

Potrebujem nasvet!

Moje cenjene ustvarjalke!!!!

Imam eno "težavico" (prosim za trdosrčnost, iskrenost...samo brez žaljivk:P), namreč..upisala sem se na tečaj pathworka, cela navdušena, saj to je nekaj kar me zelo fascinira in jemlje sapo. Ker sem bila zelo neučakana sem kupila novo blago (čeprav ga imam doma cele kupe), par dni nazaj sem spet šla malo povprašat kaj vse potrebujemo, kaj vse bomo izdelovale...in kaj zvem? Da bomo vse drugo počele samo pathworka ne,..no, ja..tudi to, ampak varjetno samo 1x, 6x se pa dobimo, izdelovale pa bomo obeske iz filca (tukaj resnično mislim, da ne rabim vodstva), ogrlice (že imam nekaj izkušenj s tem, tko, da me trenutno to ne zanima), šal iz volne (hm?), torbico, sj to je tudi nekaj, ampak, tega sem se tudi že sama lotila.torej ostane le eno srečanje za to kar mene resnično zanima..in kaj sem naredila? Lotila sem se sama izdelave, sicer je to še polizdelek, in zelo preprost vzorec, motiv al karkoli že, ma vseeno, ne vem, če bomo tam kaj bolj kompliciranega šivale,ali se motim?!?

No, moje vprašanje se glasi: Ali ima smisla, da grem na tečaj, ali naj se raje sama doma "matram" in učim, ter tisti denar, ki bi ga tam dala kupim pač raznorazne pripomočke, materiale.... Kaj bi ve naredile na mojem mestu?

HVALAAAA:)



Sicer ni nagradno vprašanje,je bolj zabavne sorte, kaj mislite,da bo iz tega nastalo? :)

9 komentarjev:

  1. Lep vzorček, mislim da bo odejica!
    Glede tečaja, jaz ne bi šla na tečaj, saj vse obvladaš! Raje denar porabi za material, saj je veliko tutorialčkov na netu. Si zelo dober samouk. No to je samo moje mnenje, ni nujno da me boš poslušala! Vseno ti želim veliko ustvarjanja še naprej. tale izdelek bo pa sigurno nekaj posebnega! Lp, moni

    OdgovoriIzbriši
  2. podobno kot moni...se mi zdi da ti kar gre..in ja...neta da res veliko...:)sicer pa je dokončno odločitev na tebi:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Hmmmmm ... tečaj??? ... ja lahko greš na tečaj samo pod pogojem, da ti plačajo, da boš ti njih kaj naučila ... hahhahaha ...

    OdgovoriIzbriši
  4. No hecno, jaz se pa ne strinjam. Sem najprej tudi pomislila, da ti pa res ne rabiš tečaja.. ampak če se spomnim npr. tečaja Worda, ko sem že dolgo delala z wordom, pa sem tam še vedno kake nove fore slišala.
    Če gledaš samo skozi denar, bi bil mogoče res bolje naložen v pripomočke. Vendar s tem izgubiš možnost za prijetno druženje z drugimi ustvarjalkami in možnost, da se naučiš kaj novega.
    Ne glede na to, kaj že znamo, se tudi na začetnih tečajih lahko še veliko naučimo. Verjemite :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Jaz se strinjam z vsemi. Glede na opisano se ne bi udeležoča tega tečaja. Po drugi strani sem pa prepičana, da se vedno znova lahko kaj naučimo. Družba je pa itak bistvo vsega. Pojdi. Sem sigurna, da ti ne bo žal.

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim, da boš kakšen nov trik izvedela, če drugega ne ti bo katera od udeleženk kaj zanimivega povedala.
    Tole bo prevleka za blazino.

    OdgovoriIzbriši
  7. Če ponujajo tečaj patchworka, bi jaz tovrstni tečaj dejansko pričakovala... Tako da če si ocenila, da ti struktura tečaja ne ustreza, se mu odpovej. Bi pa vprašala organizatorja, zakaj pod enim imenom ponujajo nekaj drugega - nenazadnje gre za zavajanje... Še dobro, da si prej vprašala, ker drugače bi doživela 6 seans neprijetnih presenečenj.
    Prevleka za blazino se mi zdi verjetna, ampak pregrinjalo za posteljo bi bilo pa noro za pogledat... (da ne govorim o nori količini dela)

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz bi tudi šla na tečaj patchworka - ampak samo tega. Mimogrede - kje si kupila podlago za rezanje in nožek? V Elni? Saj sem se že večkrat lotila, da se bom lotila ... a se nisem. Tudi Sonjo sem enkrat že spraševala, kje so nabavljali njeno darilo, pa nisem potem nič naredila. No, edino blaga imam na kile.
    Meni je tvoj polizdelek lep. Bo mini odejica?

    OdgovoriIzbriši
  9. čeprav je tvoj polizdelek lep, bi jaz na tećaj patchworka vsekakor šla. imam rada živo besedo in prikaz. izkušena šivilja ti lahko pove marsikateri trik.
    a bo povšterček ?

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....