sobota, 05. december 2009

Miklavž je izpolnil svojo obljubo....

Vse, ki ste pustile komentar se nahajate v tej mali škatlici, ki je bila včeraj nastavljena Miklavžu.......in zjutraj me je pričakal tale listek...(ostalih pa ni bilo, varjetno se mu je zazdelo, da ste bile vse pridne in si je mogoče spravil vaša imena za naslednje leto..nikoli ne veš:) )

Torej, Alenka vse čestitke!!!!! (očitno si bila najbolj pridna:)


In kakšno nagradico pa je Miklavž pustil zadnjič pri meni, ko sem ga zagrabila za nogo? Ah...to je tut ena dobra zgodba....ko sem ga zagrabila se je zmedel in vprašal: "Kdo si?"...jaz pa še bolj zmedeno:" Mmmm, Snežinka", in ker se me je hotel na vsak način znebit (da lahko nabvi vse potrebno za pot in podobno) je hitro iz rokava izvlekel tole luštno snežinkico:) Upam,da bo prejemnici všeč:)Tako, naslednje leto mu bom spet pisala..le kaj mi bo prinesel..

(Aja, tudi jaz sem letos nekaj dobila, komplet emajliranih loncev, nekaj časa sem stokala, da so moji lonci za nič, da rabim nove, emajlirane, očitno je glih takrat okol nše hiše skakal:)

5 komentarjev:

 1. veoma lepo uradjena zvezdica hm... pahuljica, jel'? :) :) :)

  OdgovoriIzbriši
 2. O hvala Miklavž, ali bolje rečeno, hvala Snežinka, da si ga tako močno zgrabila za nogo.
  Snežinka je fenomenalna. Še enkrat hvala!

  OdgovoriIzbriši
 3. Čudovite obeske je nosil okoli ta Miklavž :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde 1,000,000y klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

  Výměna kdekoli Čas jsou peníze. Obchodujte na počítači, mobilu a tabletu

  Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....