nedelja, 01. maj 2016

Hojla

Evo mene, prišla sem malo prah pobrisat:)

Zadnja objava je bila december 2014, predvidevam, da se je v tem času zelo,zelo veliko prahu nabralo ter, da sem zamudila veliko zanimivih stvari na blogih, ki jih spremljam. Si bom vzela čas, pa malo pobrskala, prepričana sem da bo zanimivo:)

V največji meri je krivo to, da imam blog prijavljen preko drugega mail-a kot ga uporabljam in mi to preklapljanje gre mal na živce:) (Mogoče katera ve, če lahko obstoječi blog prenesem na drug račun, oz mail?)

Res pa je tudi, da me vsake kvatre kdo vpraša, če res ne bom več pisala...pa zakaj... No, evo, sem nazaj:)

Kar pa se tiče izdelkov, nastalo jih je reees veliko, ne bom vseh pokazala, le po enega iz vsake skupine.

No, pa začnimo.

Od vseh predpasnikov, ki so nastali je tale moj najljubši. Dobila sem tudi povratno informacijo, da je bil mladi kuhar zelo navdušen.
 Vrečkica za copatke, športno opremo....
 Tudi nekaj voščilnic je nastalo, pokažem pa zadnjo stvar iz tega področja in sicer poročna vabila, všeč mi je nevestin okus, preproste in nežne.
 V decemberskem času je nastalo največ toaletnih torbic, za takšna in drugačna darila.
 No, tole je pa čisto novo področje, moj prvi termofor, v notranjosti so semena, zunanji del- raketa pa je snemljiva in pralna, sicer je v lasti mojega sina, čez zimo mi ga je vsak večer dal v roke: Pogrej ga. :) Pa tudi meni je že prav prišel, ko sem imela bolečine v vratu.
 Takole smo pa zaščitili sedeža v avtu, fanta sta izbrala blago, motiv.... ter celo postavitev žepkov:)
 Malo sem pa tudi ekspermimentirla, tole je moja prva slikica. Naj bi bila mešana tehnika, čeprav je zelo preprosta, ampak, hej, saj je moja prva:)
 Okrasne blazine, večinoma jih dobijo novorojenčki, saj oblačila hitro prerastejo, blazina pa je zaradi imena zelo osebna in je tudi lep okras v otroški postelji in imajo daljšo trajnostno dobo:)
 Tole pa....je meni takooo zelo ljubko, krilo-balonček, kar šivala bi jih in šivala....
 Nekaj časa so me punce spraševale, če bom kdaj šivala aladinke, hja, nekako sem si mislila, to ni zame,...pa ne zato, ker mi nebi bile všeč, ne, super so mi, le mislila sem si, da mogoče to ni moje področje:) Oh, kako sem se motila. Všeč so mi, zelo, še posebno, ko jih potem vidim na kakšnem otroku kar ne morem nehat gledat:)
 Trakci za ušesa, takšni in drugačni, z zajčki, kužki, pingvini,....
 Pa tudi kompletki, trakec ter rutka-slinček
 No, tole je tudi področje za novorojenčke, knjigica za robčke in pleničke.
 Prejšnje poletje sem organizirala tudi dve ustvarjalni delavnici. Na eni smo izelovali preproste lovilce sanj....
 .....na drugi pa pošastne škatle za shranjevanje. Super smo se imeli.
 In še zadnja slika....naš morski spomin.

Tako, opravila sem svojo "dolžnost". Kako pa bo šlo v prihodnje s pisanjem, ne vem, se bom potrudila, da ne bo spet čez kakšno leto. Prijeten podaljšan vikend vam želim. 
Se beremo:)

10 komentarjev:

 1. Bila si pogrešana, pa vidim, da nisi lenarila. Veliko lepih stvari je nastalo.
  Glede bloga in maila ti ne znam pomagat, mogoče odpreš nov blog z mailom, ki ga uporabljaš in tu narediš link do tja.
  Lepo bodi, pa oglasi se še kaj ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Žiiivjo Biljana :))) Lepo, da si se oglasila, veš kolikokrat sem pokukala k tebi in pomislila nate :) Tvoji lepi izdelki so fajn za videt in sama vedno najdem kakšen navdih tukaj. Poskusi it na nastavitve, osnovno, tam pobrkljaj, mislim, da ne bi smelo biti tako težko. Res bi rada, da se večkrat oglasiš. Pozdravček :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Uf. Same noro lepe stvari. Težko bi kar koli posebej izpostavila, ker je res vse tako luštkano. Tudi sama bolj poredko objavljam in tudi vedno znova rečem da se bom poboljšala, tako da te dobro razumem. Želim ti lep in čimpogostejši z objavami nov ponoven začetek na blogu.

  OdgovoriIzbriši
 4. Avtor je odstranil ta komentar.

  OdgovoriIzbriši
 5. krasni izdelki, lepo, da si prišla prah obrisat, sem te vesela, da si nazaj :) lp

  OdgovoriIzbriši
 6. Super, ker si nazaj in hvala za ta "sprehod" mimo tvojih krasnih mojstrovin. Napasla sem si oči ...

  OdgovoriIzbriši
 7. No, tole pa je objava in pol. Ogled vsega tvojega početja je prav fascinanten in vesela sem, da si se odločila biti spet malo več v virtualnem svetu. Glede "tehnike" ti pa žal ne znam svetovati.

  OdgovoriIzbriši
 8. O, pozdravljena po dolgem času. :-) Vidim, da v času svoje odsotnosti z bloga nisi lenarila. Same cukerčke si nam pokazala. :-)
  Glede maila pa ti ne znam svetovati.

  OdgovoriIzbriši
 9. Pozdravljena, po dolgem času še z moje strani, same čudovite barvite in res cukrček izdelke si pokazala, upam, da se kmalu spet oglasiš, LP:)

  OdgovoriIzbriši
 10. Krasna objava. Zelo všeč so mi voščilnice in pisana toaletna torbica.

  OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....