nedelja, 30. marec 2014

Adrenalinski dan

#Shranjen  ...spomin....


#Najljubši  .....okus....


 #Sredina


 #V_torbi   ....je zaenkrat samo puščica:)


Nastala je ena nova voščilnica.


Pomoje se sprašujete kaj je tukaj tako adrenalinskega? :)
Včeraj smo šli na izlet...no, to je ena stvar o kateri še nisem želela pisat, kot sem že enkrat napisala, ko bo več slikavnega gradiva:)

Pa bom povedala, odločili smo se, da za vsak izlet na katerega gremo dobimo točke, glede na zahtevnost smo jih ovrednotili, če pa nas na izletu še kakšna stvar preseneti (kot npr.božanje pitona v živalskem vrtu) dobimo še kakšno dodatno točko, po dogovoru. Doma smo eno steno na hodniku posvetili temu "projektu", kjer je seznam izletov in njihova vrednost v točkah, zraven bodo pa fotografije iz večjih izletov in tiste najbolj zanimive.

Tako smo se podali v novo pustolovščino...
...na razgledni stolp....
 
.... 2 točki za izlet (ker ni daleč in ni preveč zahtevno), ker pa nisem vedela, če si bodo upali gor smo se zmenili, da je dodatna točka za vsakega, ki pride na vrh:)....
 ...no, nismo šli samo 1x,...najstarejši je šel 3x gor:)
 Potem smo se usedli, malo popili, malo pomalicali.....
Otroci so se okrog lovili....in naenkrat pride najmlajša oblita s krvjo....dobesedno oblita:(
Na hitro nisem najdla rane, dozdevalo se mi je da je nekje na glavi, ker ima kar goste lase in vse je bilo hitro prepojeno se res ni videlo, tako, da sem pritiskala čez pol glave....
avto pa par kilometrov stran, naš je tekel po avto jaz pa z otroci peš naprej (no, njo sem seveda nosila, z drugo roko pa pritiskala na rano). Celo pot sem jo nekaj spraševala, da vidim v kakšnem stanju je.
Čez 10min, ko sem pogledala je bila krvavitev ustavljena, pa smo vseeno šli direktno v ZD.

No,...zelo težko so tudi oni najdli rano,...ker je bila zelo, zelo majhna, tako, da niti obliža nismo potrebovali, na srečo:) Naša prijazna in super ekipa jo je nagradila za pogum:)
Tako, da so to bile krvavo zaslužene točke, dobili pa smo jih 10:)

6 komentarjev:

  1. O groza, to si pa tekla kolikor so te noge nesle si predstavljam ja. Smo že doživeli nekaj podobnega. Je adrenalina za celo leto, uf. Samo, da je ok, na glavi včasih strašno krvavi, pa ni nič večjega. Lep projekt imate .)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ujejej, samo da je vse ok. Projekt pa 1A!

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf, to je bilo adrenalina! Sreča, da se je vse dobro končalo :-) Super projekt imate, pa tudi fotke so prva liga. Voščilnica mi je všeč.

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo da se je vse dobro končalo! Voščilnica je prav luštna, vaš projekt je super, upam, da boš še pisala o tem :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super projekt.Vesela bom,če boš še kaj napisala o nadaljevanju.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  6. Kako lepo za projekt in res zaslužene točke. Verjamem, da si se vstrašla, ko si videla tako oblitega otroka, pa na srečo ni bilo nič hudega.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....