nedelja, 24. marec 2013

Iris in Zala

Iris se je odločila, da malo obdari Zalo in sebe:)

"Ostanki blaga"

No, jaz temu ne bi rekla tako:) V glavnem kolega mi je ponudil tale kupček blaga,umetnega usnja....po simbolični ceni, seveda sem takoj vse pobrala, ker vem, da je tudi med vami kar nekaj takših, ki vam kaj od tega lahko prav pride. Vse sem že premerila, tisto, kar je meni zanimivo bom jaz vsela, seveda:) Tukaj je nekaj fotk, nisem se trudila s kvaliteto, zato so barve v resnici nekoliko drugačne(lepše) :)
 Pa začnimo pri prvi: imam ga 0,78 + trak širok 79, dolg 58  

 Ta je v resnici zelen, imam ga 1,38m

  

 Svetlo zelen, 0,57 ga je

 
 Tega pa je 0,65

  Umetnega usnja je pa mal več...poskusila sem ga slikat, samo barve niso prave, spodaj je nekaj primerov,....je v rdeči, bež, temno rjavi, rdeči, kovinsko zelena, zelena,....
Vsi zainteresirani pišite na mail :d.bilja@gmail.com

Maks

Naročilo se je glasilo: novorojenček Maks, nogomet:) Mislim, da sem zadela bistvo:)

sobota, 23. marec 2013

Zobna pošast

Naš šolar na veliko izgublja mlečkote:) Vsakič da zobek v drugo škatlico (ker jih vmes zgubi-prazne škatlice), enkrat se mu je celo zgodilo, da je zgubil škatlico z zobkom,..joj,solze se niso posušile dokler je nismo najdli:). Tako sem se odločila, da bo treba drugače....nastala je zobna pošast, usta so žepek, in zdaj fant vneto gunca zob v upanju, da bo pošastkotu hitro dal kaj za "pod zob" :)

petek, 22. marec 2013

Nova pošiljka za ZH

Tokrat sem za nih sešila dve obešanki z žepki, ena je s tremi manjšimi mačkastimi žepki, druga ima pa 1 večji žep. Pa še nova mačkasta torbica je nastala. V resnici pa gre k njim še par torbic, katere sem že objavila na blogu. Zato vam jih ne pokažem:)nedelja, 17. marec 2013

Larina kikl¨ca

Seveda nisem mogla čakat...je bilo treba prec poskusit kako se šiva "zares", in sem čisto navdušena!!! Ne vem kako sem lahko toliko časa čakala....pomoje, da sem se bala, da je zakomplicirana in, da mi ne bo šlo.... No, zdaj vem, da brez njega ne bo šlo več:)

Torej, nastala je Larina kiklica, nad katero sem tudi navdušena (v živo so lepše barve, ni prave svetlobe, pa nisem mogla čakat). No, blago pa,...hja,....ni bilo prvič, da naročam iz tujine,...le da sem tokrat še carino plačala:( Tako, da me je vse skupar prišlo več, kot bi bilo treba,....ampak, ko pogledam na novo pridobljeni kupček zamižim na eno oko in je vse ok:)


petek, 15. marec 2013

Sosedova Hana

Par dni nazaj sta sosedovi dvojčici postali teti,prvič:) En teden prej sta pod mojim vodstvom vsaka sešili po en slinček za novorojenčka (takrat še nismo vedeli kaj bo, zato sta uporabili neutralne motive). Zelo sem ponosna na svoji učenki:)Mislim, da sta super opravili svoje delo.

 Nastala je voščilnica, ter kompletek škatla za drobnarije s pripadajočo voščilnico.

p.s. sukaci so napeljani (juhuuu), in en odpadni košček blaga je obrobljen:) Že načrtujem prva oblačila, ki bodo prav kmalu v izdelavi:)

664 PRO

Končno sem postala ponosna lastnica Elninega overlock-a 664 PRO. Vesela, vesela,....zdaj sledi študiranje,..kam naj dam vse te sukance,..kako,...zakaj,....ampak bo to zelo prijetno opravilo:)

četrtek, 14. marec 2013

Blazina za dojenje

Zdi se mi, da imamo nov baby boom,...veliko mojih znank, prijateljic, sodelavk.... je nosečih, samo jaz ne:) No, sj ne da imam takšne namene:) Tako sta nastali dve blazini za dojenje, no, prav pa pride že med nosečnostjo.

sobota, 09. marec 2013

Torbica z rožico

Že kar nekaj časa me ni bilo tukaj,..sj ne,da nisem nič ustvarjala,..le čas nekako prehitro beži.