ponedeljek, 23. julij 2012

Malo novosti

Nekaj časa ni bilo ne duha ne sluha o meni in zato imam dober razlog,..no več jih je:) Prvi je ta, da smo ta mesec imeli eno-tedenski obisk in takrat nisem nič ustvarjala, drugi je ta, da sem dva vikenda zapored bila dežurna v službi in mi tudi ni bilo do ustvarjanja:( Tretji in naj,naj,najboljši razlog pa je ta, da se je moj delovni kotiček preselil (tisti, ki me imate na fb-ju ste to mogoče že zasledili)...



Najprej naj pokažem prvi produkt iz novega kotička, dve vrečkici za mojega sina, ki bo letos postal prvošolček (za copatke ter športno opremo).






Tole je pa fotka stare delovne mize, oz. ustvarjalnega prostora, kjer sem že težko dihala kaj pa šele ustvarjala, iz dneva v dan je bilo na mizi manj prostora. Zdaj je ta prostor postal cvetlična oaza, čeprav ni še končano je že zdaj lepo.


In tole pa je moj novi prostor, večja miza, več prostora, v bistvu smo eno celo sobo spremenili v "delovno" sobo, ker je soba narejena na L smo jo lahko izkoristili za več stvari, v enem kotičku sem jaz, v drugem je računalnik, v tretjem bo pa šolska delovna miza, najprej smo je imeli namen postavit v otroško sobo,..samo se mi zdi, da je tako bolje, da se ve, kje se dela in kje se igra:)



Tako, zdaj pa je čas, da se počasi pripravim za službo,..že komaj čakam dopust:)

8 komentarjev:

  1. Super kotiček si si uredila, prav lepo je videt. Verjetno boš s še večjim veseljem ustvarjala in bodo nastajali še boljši izdelki. Me veseli, da je moja slikica del tvojega kotička.

    OdgovoriIzbriši
  2. Tale novi kotiček zgleda prav domače in kar kliče k ustvarjalnosti. Prav gotovo bo tu nastalo mnogo čudovitih stvari...:):)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitke za novi kotiček. Verjamem, da je ustvarjanje tako še prijetnejše. Vrečki za prvošolca pa sta čisto ta pravi. Ni dvoma, da ima rad vesolje. :o)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vrelki sta super in tvoj kotiček je krasen. Želim ti veliko ustavrjalnih užitkov in novih idej.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo luštni vrečki za prvošolčka :).
    Ustvarjalni kotiček je lepo urejen in miza dovolj prostorna. Želim ti veliko veselih ustvarjalnih uric. Lp

    OdgovoriIzbriši
  6. O, super! Za vrečki in za kotiček. Zdaj bo ustvarjanje zagotovo še bolj zabavno. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovit kotiček. Motivacija za ustvarjanje je sigurno velika. Želim ti čimveč ustvarjalnega časa.

    OdgovoriIzbriši
  8. Oooo, čudovit kotiček imaš. Zdaj bo nastajo še več lepih izdelkov.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....