sreda, 5. oktober 2011

Zakaj? -Zato

Kot sem obljubila je prišel čas, da vam razkrijem kje sem bila, kaj sem delala...Vidim pa,da mislite, da je v igri ustvarjanje...žal vas moram razočarat:) Dogajalo se je predvsem na drugem področju. Najprej je bila sestrina poroka, vabila so bila moja produkcija, celo štampiljko sem dala izdelat,žal pa nimam fotke...imam pa vabilo:) Ker pa se je to dogajalo v času, ko sem končala s porodniško in začela delat nisem zmogla sama narediti 250 vabil, tako, da sta tudi mladoporočenca pomagala. No, ker pa poroka ni bila v Sloveniji je bilo treba na pot..in ko smo prišli nazaj smo našo najmlajo uvajali v vrtec...



Potem sem dala odpoved...No, najprej sem se prijavila na razpis in bila izbrana;)Tako, da je sledila še poslovilna zabava, žal sem pozabila pofotkat mizo, bilo je super, imeli smo žar plošče, prebranec, šopsko solato, kruh...to vse pa je iz gostilne in pizzerije Ćiro, nekje pri Šparu na Viču, hrana je bila res odlična.

In to je bilo darilo od mojih sodelavk, se vidi, da me izdelovalka tega prečudovitega zobka dobro pozna, da je vedela kaj mi bo všeč, hvala Klara;) Zraven pa so bili še boni za Super novo. Bilo mi je kar hudo...zadnji teden nisem bila prepričana, če je to res to kar si želim...kako bo v novem kolektivu,...na tega sem bila že navajena...ponoči nisem spala, in vikend pred začetkom sem dobila angino, tako, da sem prvi dan službe bila na antibiotiku...


..na koncu je vse dobro izpadlo...z dohtorjem se mi zdi, da se kar dobro razumeva, urnik je boljši, bližje doma sem, kaže, da bo tudi plača boljša;) Kolektiv pa..je dosti manjši...niso toliko v stiku kot v prejšnji službi,...so pa zelo prijazni, na njih se še navajam:)Zdaj ambulanto krojim po svojih željah in potrebah..za začetek sem si naredila tale "lonček" za pisala, seveda mora biti v skladu z delom:)









Mislim, da se počasi, ampak res počasi vračam na stare tire in lovim sapo, kar se bo tudi poznalo na objavah, ne bodo več tako redek pojav:) Bo pa verjetno kar nekaj o zobeh:)

P.s. zobek od sodelavk z Viča pa že visi v moji novi ambulanti:)

11 komentarjev:

  1. Čestitke za novo službo. LOnček je luškan, zobek bivših sodelav pa prisrčen.

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskrene čestitke za novi posao! Jooj ja ima za vaditi dva umnjaka i jako se bojim, imala sma nekoliko uala a nikako da odem:)
    Prekrasna ti je ova kutijica za olovke, trebala bih ja imati takvu na radnom stolu da me podsjeti da odem do kirurga:)

    Lijep pozdrav i svrati na moj novi blog, pusa:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo za pogum, da si menjala.
    Verjamem, da bo dobro zate :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse dobro in lepo v novi službi. Če je bližje domu in plača večja ... super :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Tebi se je pa dogajalo zadnji čas :)) Vso srečo v novi službi.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vse lepo ti želim v novi službi :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. čestitam za novo službo <3 tile zobki na lončku so mi prav všeč.

    OdgovoriIzbriši
  8. Čim boljše počutje v novi službi!

    Tisti zobek z očali je kulski. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Res se ti je dogajalo, pa si vse zmogla. Bravo.
    Vse dobro v novi službi.

    OdgovoriIzbriši
  10. Tole objavo sem pa čisto spregledala, pa tako zelo življenjska je!
    Veliko se ti je dogajalo, res, in čestitke za menjavo službe, kar je v današnjem času redkost.
    In spet si krasno ustvarjala :-))

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....