petek, 26. november 2010

Poročilo

Preživela zelo prijetno popoldne, spoznala dve ustvarjalki, žal pa ni bilo veliko priložnosti za klepet saj so ljudje konstantno hodili okrog in je bilo zelo težko zapustiti stojnico:) Bilo je tudi nekaj začetne treme, potem je pa vse steklo, veliko prijetnih ljudi se je ustavilo, smo malo poklepetali, se nasmejali, prav zabavno. Sneg je pa tudi dal praznično vzdušje.

Ni mi žal in definitivno bom naslednje leto ponovila.




Na fotki se pa žal ne vidi nita polovica izdelkov, nekatere ste že videli, nekateri so pa novi in jih bom prav kmalu pokazala.
Prijeten večer vam želim.

5 komentarjev:

  1. Fotka res ni najboljša ;) Imela si prečudovite, raznolike stvari. It was nice to meet you too!

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je pa žal, da nisem mogla priti, saj se je petek obrnil na glavo in bila sem doma namesto v službi, a bilo je prijetno delavno. In upam, da mi drugo leto uspe.
    Lepo te je videt takole od daleč :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. O, si pridna, da si že napisala poročilo... Lepo je bilo v družbi sorodnih duš :), le škoda, ker se ni dalo še kakšno rečt. PS: Drugo leto boš pa snežinke pustila doma, a ne ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Kristina hvala, tudi tvoje torbice so zelo luštne;)

    Andreja, sicer je res, da bi bilo še lepše, da bi se videli od blizu, pa nič hudega, se bomo pa naslednje leto;)

    Jožica, mogoče bi naslednje leto prepričali organizatorje, da bi naše stojnice dali eno zraven druge, tako bi bilo več možnosti za čvek;) hm, kaj pa vem, meni je bilo prav luštn s temi snežinkami okol, sem se tako domače počutila:))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Stojnica kljub temu da se slabi vidi izgleda privlačna in verjamem da se je privlekla veliko kupcev☺

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....