nedelja, 21. november 2010

Danes naredi nekaj dugače

Kar tako in samo zase!!!

Sta za igrico? Nagrada zanjo je samo vaše boljše počutje:)

No, tisti, kateri ste za preberite navodila:

-Naslednjih par dni vam bom vsak dan dala na voljo par sprememb, odločite se za eno in, ko jo opravite poročajte kako ste se ob tem počutili. Pomembno je to, da naredite nekaj kar ni v vaši navadi, kar se vam upira in za kar veste, da je koristno za vas in vaše zdravje pa kljub temu odlašate s prvim korakom.

In vsakič bom tudi napisala za kakšno spremembo sem se odločila jaz.

Danes: ugasnite televizijo, pojdite na sprehod, pijte samo vodo, ustavite se za par minut in poslušajte svoje misli,so take kot bi mogle biti?

Jaz sem se odločila za 10 kozarcev vode. Sicer pijem samo vodo, samo v premajhnih količinah, zato bom danes naredila spremembo in poskrbela, da bo vsaka celica v mojem telesu zadovoljna. Tako kot sem jaz s to odločitvijo:)

Torej za katero stvar ste se odločili in zakaj?


P.s. nisem nehala ustvarjat, te dni sem prav veliko ustvarjala, samo nočem še pokazat:) vse ob svojem času:)

2 komentarja:

  1. O, hvala za izziv. To je tisto, kar sem potrebovala. Malo tekmovalnosti ne škodi, sploh če zaradi tega lažje dosežeš svoj cilj!
    Tudi jaz se bom odločila, da danes spijem več vode ali nesladkanega čaja. Pri nas doma imamo navado piti samo sokove zato bi rada pri tej novi navadi vztrajala dlje...mogoče me bodo ostali posnemali in tudi oni raje izbrali vodo kot sok. Sporočim kako je šlo!
    Lep pozdrav,
    Mateja

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično Mateja, me veseli, da si se pridružila, hvala. Vem, da boš kmalu ob vodi pozabila na sokove, s tem boš tudi svojem telesu ponudila tisto kar bolj potrebuje.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....