torek, 26. maj 2009

sproščanje

Pred tole slikico bi mogla bit prazna stena :P osnovo sem narisala s svinčnikom, nadaljevala pa s kredo. Tale slikica pa zdaj "krasi" našo garažo:)No, do tukaj sem zadovoljna,v končni fazi so se mi pa malo "zapacale" črne črte, v svojo obrambo bom pa povedla to, da se je takrat Leon zbudil in tečnaril v vozičku, da ga dam ven.
sledi še sprejanje:)

ponedeljek, 25. maj 2009

Veseli zmajčki..


Otroška sobica mora biti vesela, razigrana..in že nekaj časa pri nas ni tako..pomanjkanje časa, energije, idej, razni izgovori..no, danes sem naredila konec slabi volji in lepo otroško sobico popestrila s pisanimi zmajčki. V izdelavi sta mi malčka bolj ali manj pomagala..Luka je lepil in pazil, da Leon vsega ne zmečka, Leon se pa plezal po meni, kradel stvari iz rok ter zainteresirano gledal kaj se dogaja:)

Pooooniiiiiii

V petek ponoči smo dobili obisk...dva luštna ponija, ki danes gresta domov, končno mi je šele danes uspelo jih poslikat in pokazat, ker me čez vikend ni bilo doma:( tega obiska sem se neskončno razveselila, sam je pač bilo tako, da smo mogli v bolnico in v bistvu se nismo mogli kaj preveč ukvarjat z njima. Je pa tako..starejši sin se boji živali, jih ima rad, so mu všeč, ampak se jih boji, tako, da je on bil bolj navdušen nad kombijem in prikolico, mlajši pa tega sploh opazil ni on je pa samo h konjem hotel:) in jih božal, dal travo za jest, ma čist je bil navdušen..pa še nekaj slikic....


Preden pa smo zboleli, smo bili malo na morju in sledi par slikic v dokaz kako smo uživali:)

sreda, 20. maj 2009

Dobrodošlica:)

Taprvo naj se zahvalim vsem novim spremljevalkam Mojega sveta:) če ste se prijavile to pomeni, da vam je vsaj malo moj blog všeč, oz. ustvarjanje:) In mi je kar malo nerodno, že toliko časa nisem nič pokazala, napisala, povedala....kljub temu pa je kar nekaj novih spremljevalk , res sem vesela:)

Zakaj pa nič ne ustvarjam/pokažem/povem? Saj še sama ne vem, prepričujem se, da je kriva služba..otoka...vsakodnevne obveznosti...na koncu ugotovim pa to, da sem se malo polenila, al pa imam čisto prazne baterije. In nimam nobene pametne ideje kako naj jih nafilam, tolažim se s tem, da bo bolje s 1.6. ko gre še mlajši sinko v vrtec, in v ta namen (filanja baterij) sem si vzela tudi teden dopusta v juniju.

Naj pa povem še to, da redno spremljam novosti na vaših blogih, sicer redko kdaj pokomentiram, kljub temu pa samo občudujem vse vaše stvaritve, ideje, potrpljenje, mah kaj naj rečem, super ste!!!!!

Snežinka vas ima rada:)