petek, 13. november 2009

Se vam je že kdaj zgodilo?

Ah, groza, dobila sem pravi ustvarjalni napad...štrikala bi..čestitkala bi..nakitkala bi..šivala bi...nekaj novih idej..nekaj želja..samo ČASAAA NIIII!! Pon+sre+pet. dop služba tor+čet pop. služba, no, vske 4tedne tudi petki popoldanski..doma dva majhna otroka, ki rabita mamico, in mami rabi ta dva razgrajača...ponoči pač moram spat, drugače ne funkcioniram...Rada bi ustvajala pa ne morem...najboljš, da si umislim eno kopijo, ki bo hodila v službo eno, ki bo poskrbela za otroke...eno, ki bo poskrbela za vsa hišna opravila in podobno in še eno, ki si bo dala duška:)...in potem se zbudim:)

Aja, pa še to, zalo malo puščam komentarje na blogih, ki jih spremljam, vem, grda sem, ker so mi stvari zelooo všeč, ampak dostikrat pri kakšnih izdelkih ostanem brez besed in ne napišem ničesar..kar ni prav, in vam zdaj vsem povem, da delate krasne stvari, imate super ideje, in upam, da se bom v prihodnje popravila in pustila vsaj kakšen oh in ah...:)

2 komentarja:

  1. Oh,ja. Tak napad imam npr. danes. Pa ne utegnem ustvarjat, ker se moram pripravit na srečanje. Pa se ne morem pripravljat na srečanje, ker je treba oljke obrat. Tam pod oljko pa se mi ne ljubi stat in sem tu. Buuuuu.....

    OdgovoriIzbriši
  2. Hahaha, ta je pa dobra...no, malo sem se potolažila:)

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....