petek, 3. april 2009

Še malo nasvetov

Enkrat sem že napisala (se mi zdi), ampak hočem še enkrat poudarit! Zeeelo pomembno je, da ne delate več sprememb hkrati, ker s tem ne boste nič dosegli, najbolje je, da naredite eno stvar in potem opazujetekaj se bo zgodilo, in potem druo stvar..in nato boste tudi prišli do zaključka kaj je za vas najbolje, ker feng šuj bi se mogu osebno obravnavat, ker ljudje imamo različne potrebe, različne želje in tako tudi vsaka stvar ne pomaga čist vsakem posamezniku. Je pa nekaj stvari, za katere lahko rečem da so nujne v vsakem domu:

znebite se navlake
znebite se navlake
znebite se navlake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zakaj to toliko poudarjam? Zato ker tam kjer je navlaka energija enostavno ne kroži in se preveč kopiči in v všae življenje kliče samo navlako in nepotrebne stvari, torej naj bo letošnje spomladansko čiščenje namenjeno nepotrebni navlaki, bodite kritčni in se znebite čisto vsake stvari, ki jo ne potrebujete, saj dela samo zastoje. Ko čistite stanovanje nepotrebnih stvari se udi v mislih osredotočite na to, da delate prostor za nove stvari, naj bo to denar, zdravje, služba,nova ljubezen..... to bo še najbolj učinkovito.

3 komentarji:

  1. Dober nasvet. Ampak kaj,ko je hrčku v meni vsega žal.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. kako se strinjam s teboj...
    ...jaz pospravljam tako: Če se mi stvar ne zdi noro lepa ali neverjetno uporabna, jo šenkam.
    Neuporabne, uničene in poškodovane stvari mečem v smeti sproti. (Živimo pač v majhni hiški)
    nisem prepričana, da je feng shui ekzaktna znanost, sem pa prepričana, da če vsak dan gledam odurno modro vazo, ki mi jo je podarila teta Evlalija, ne bom imela zaradi tega tete nič rajši. Še več, vsakič, ko bi zagledala modro pošast, bi postala sitna, ker mi Evlalija ni raje podarila sklede regrata.
    Torej: proč z vazo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem se v življenju že tolikokrat selila, da sem se bila prisiljena znebiti vse navlake, tudi tiste čustvene. Nekoč mi je nekdo modro svetoval: obdrži tisto, kar bi želela v primeru požara nujno odnesti s seboj. Vse ostalo ni pomembno, saj dragocenosti nosiš s seboj.

    OdgovoriIzbriši

Hvala, ker ste si vzeli čas....