četrtek, 29. november 2012

Še malo....

...tega in še malo onega:)

Advent 2012

Otroci niso več tako majhni in znajo prisluhniti različnim nalogam tako, da sem se odločila, da letos poskusimo z ustvarjalnim adventnim koledarjem. Čakajo nas zanimive in razburljive naloge, naboljše od vsega pa je to, da so skrivnostne, torej otroci ne vedo kaj jih čaka.
Sproti vas bom obveščala kakšne naloge imamo in kakšni so naši izdelki, mogoče dobite kakšno zamisel za ustvarjanje z vašimi malčki. Tiste dneve, ko sem v drugi izmeni ni nalog, takrat se bodo lahko na takšen ali drugačen način posladkali (včasih s sladkarijami, včasih s kakšnim drobnim presenečenjem), tako, da ne boste mislili, da sem pozabila na objavo. Prepričana sem, da se bomo imeli fino, in, da bodo nastali prekrasni izdelki;) Samo še 2x gremo spat:)

ponedeljek, 26. november 2012

Štiri tačke

Tokrat je moje ustvarjanje bilo namenjeno za Trgovino Zavetišče Horjul
Z nakupom njihovih izdelkov podprete domače ustvarjalce ter pomagate živalim. Z velikim veseljem sem ustvarjala za njih, in zelo rada kupujem pri njih. Zakaj ne bi izkoristili prihajajoče praznike in koga obdarili (ali sebe)z njihovimi izdelki? Pobrskajte po trgovini, sem prepričana, da se bo za vsakega nekaj najdlo;) p.s.teh torbic ni še v trgovini, bodo pa prav kamlu;)

nedelja, 25. november 2012

Pisano

Kot sem že povedala sem bila ta teden pridna, nekaj je že prej nastalo, nekaj sem pa včeraj dokončala... 2 manjši toaletkici.
In pisani slinčki...
Še ena gasilska:)

sobota, 24. november 2012

Miklavžev semenj in nova torbica

Vabljeni vsi na Miklavžev semenj, ki bo v petek 30.11. od 13 do 18h v Logatcu, tam bo tudi Moj svet in jaz skupaj z njim:)
Nastala je pa tudi nova torbica (toliko se mi je mudilo s fotkanjm, da sem jo pozabila zlikat:). To pa ni vse, kar je nastalo ta teden, samo, da vam ostalega še ne smem pokazat:)
Se vidimo na sejmu? :)

ponedeljek, 19. november 2012

sobota, 17. november 2012

50

Sorodnica me je poklicala, da čez 1 uro pride po voščilnico za 50-letnika...ni mi drugega preostalo kot, da se v istem trenutku lotim dela....in nastalo je tole:)

petek, 16. november 2012

FB in obdarovanje

Na fb-ju je zaživela stran Moj svet ,temu na čast sem priredila nagradno igro v kateri lahko dobite tole časopisno torbico, navodila za sodelovanje so tukaj
p.s. če torbice ne potrebujete zase se spomnite, da bo kmalu december, sigurno poznate koga, ki bi je bil vesel;)

nedelja, 11. november 2012

Še malo novosti...

Mislim, da sem prvič naredila moško,...čeprav ni tako tipično moška...bo treba še vadit:)
Pa uhančki, ki krasnijo našo brezo:)
Nova pika-poka v novi izvedbi z malo daljšim pasom.

sobota, 10. november 2012

Še malo prazničnih...

Počasi zsključujem z njimi....

ponedeljek, 05. november 2012

Zgodnje pismo..

Letos sem se odločila, da bom pisala veliko prej.... Vseeno upam, da sem pravočasno.... :)
Pod listkom je pa pripravljena škatlica za evrčke...nekaj je že notri..samo še 525, hihihihi:)

Ptičje hiške na moj način:)

Tejle sovici je fotografiranje naredilo veliiiko krivico, pa ni šlo boljše. Pa še streha se ne vidi, je emossirana s staro pisavo kot se spodobi za sovo;)
Tale fotogragija je pa že malo boljša, čeprav je v živo malo drugače, bolj živo...obe hiški imata streho embossirano s snežinkam, rdeča s srebrno in rjava z zlato.

nedelja, 04. november 2012

Dve torbici

Včeraj sta nastali še dve novi.

Letošnje novoletne

Nastal je lep kupček prazničnih voščilnic...pa mislim, da jih bo še nastalo:)

petek, 02. november 2012

Kaj bom pa jaz dobil torbico?

Tistega o kovačevi kobili res ne maram,...samo včasih je res tako... Fanta sta že pred časom sitnarila, da bi ona dva tudi imela svoji fantovski torbici...ja, mami je obljubljala dokler nista pozabila na to:) Zdaj sta pa spet začela....tokrat nisem čakala dolgo (2 dni) in sem se lotila dela, seveda sta fanta sodelovala pri izbiri blaga in motiva. Zelo sta se razveselila, vsakemu sem dala po 1 evro v denarnico in sta šla z atijem na pošto po moj paket,...jaz pa v miru kuham:)

četrtek, 01. november 2012

Malo se igram

Šla sem na podstrešje po blago, katerega nisem že nekaj časa uporabila pri ustvarjanju,..in sem odkrila tega, ki mi je zelo všeč, spomnila sem se ene lepe torbice, ki sem jo sešila iz tega blaga in začela rezat koščke (brez kroja, brez načrta) in jih sestavljat skupaj, vzela kroj od tiste prve torbice(ki jo lahko vidite tukaj ),in prerisala na sestavljene koščke, no, proti koncu sem pa še kroj malo spremenila in evo....kaj pravite? Čisto brez predhodnega načrtovanja...tako nastane večina mojih izdelkov:)
Tole torbico je panaročila ena prikupna 12-letnica za rojstnodnevno darilo za mamico.