nedelja, 23. september 2012

Ježek tek,teka...

Nastal je kar tako,...ker je tale ježek tako cortkan:)

sobota, 22. september 2012

Še malo torbic

Tale torbica je narejena po naročilu,..hm...že kakšna dva meseca nazaj sem ga dobila, naročnica si je zaželela nekaj živahnega, nenavadnega,...in tu je bil mali problemček,...ideja je bila, samo pravega blaga nisem najdla, 14 dni nazaj sem pa malo bolj intenzivno začela iskat nekaj kar je živahno, tudi, če ni to kar sem si zamislila in tako sem prišla do tega blaga, ki me je čisto očaralo. In nastala je taka...
...pa še taka,... prepričana sem, da bo nastala še kakšna:)

Jesenska dekoracija

Naše stare smo se že malo naveličali,...pa še jesen je in tudi ne paše več....tako sem se danes z otroci lotila dela, pomagali so mi izbrati motive,..papirje....nato se je začelo merjenje, rezanje,....limanje,...no vmes so se že naveličali in šli igrat, vse skupaj je predolgo trajalo. Ko pa je hiška bila končana jim je bila tako všeč, da so jo hoteli obdržat v svoji sobi:) No, kljub temu smo se zmenili, da bo boljše, če bo v jedilnici:)

četrtek, 20. september 2012

Dve torbici

Sta že oddani. Obe sta rojstnodnevno darilo, upam, da bosta novi lastnici zadovoljni:)

nedelja, 16. september 2012

Sosedina toaletka

Danes je prišla na obisk naša 12-letna soseda, ravno, ko sem razmišljala o novih krojih, torbicah,dodatkih,...sedeli sva bolj v tišini in njej je očitno bilo malo dolgčas....se je malo razgledovala po stanovanju pa rekla: A greva očistit akvarij?!?!&%!?$ Ja, seveda....pa kaj še...A te naučim šivat? Jaaaa:)

In nastala je tale čudovita toaletka. Super učenka je:)



Okrasna blazina

2. patchwork izziv je za nami, zmagovalke so znane, tako, da zdaj lahko pokažem kaj je nastalo izpod mojih rok:)


sobota, 1. september 2012

Mešano

Moji najljubši sosedici sta rekli, da sta brez predpasnika.... ja,..dvakrat mi ni bilo potrebno povedat:) Je pa res, da se je izdelovanje zavleklo čez cele počitnice:) No, važno je, da sta dobili vsaka svojega tik pred začetkom novega šolskega leta.



Danes se poroči naša sodelavka in jaz sem bila zadolžena za izdelavo voščilnice, dobila pa jo je že prej, zato jo lahko že pokažem:)


Pa še vrtičkarska vrečkica za sinka ene naše ustvarjalke:)