sobota, 26. maj 2012

Mini-pika poka

Tale pika-pokica je pol manjša od dosedanjih, mamica, ki jo že ima je želela še eno majhno za svojo 3-letno deklico.

ponedeljek, 14. maj 2012

Torbici za dvojčici

Sosedovi dvojčici sta prav prijetni punci, kadar prideta na obisk se lepo nasmejimo in naklepetamo. Sicer sem jima za rojstni dan imela namen nekaj sešiti, samo mi takrat ni zneslo, zato sem se odločila, da jima pa zdaj,..saj nima veze a je to darilo za rojstni dan ali pa kar tako, naj jima dobro služita torbici.

Drugače pa je bil prvotni namen, da sešijem na skrivaj,..zato sem ju spraševala po najljubši barvi,..pa najljubši živali,..pa nekih kombinacijah,..in sta me dobili, tako, da smo se na koncu zmenile, da si sami izbereta blago in motiv.In obe sta mi všeč, vsaka je je po svoje nekaj posebnega.

nedelja, 06. maj 2012

Še ena šiviljska:)

Samo ne torbica, zaenkrat imam eno dovolj:) Medtem, ko je naša najmlajša spala sem se malo igrala in nastala je tale slikica, ki bo od danes naprej krasila moj delovni kotiček. Žal mi je, ker se na sliki ne vidi, da srček in slikice na okvirju malo izstopajo:(

sobota, 05. maj 2012

Okvir

Izdelava okvirja je trajala več kot 1 mesec, od nabave okvirja, barv, potem je sledilo barvanje in razpoke (mimogrede, to so moje prve razpoke), nato nabava papirja, kombiniranje.... Po vsej verjetnosti bi trajalo še kakšen teden, če ne bi na Craf-alnici objavili izziv -Drevo in ker je na mojem izdelku drevo, sem se včeraj malo potrudila, da sem ga dokončala, tako, zdaj pa ga prijavljam na izziv:)

Družinska fotografija pa še pride, bo ravno tako izrezana kot je njen okvirček.

Za dvojčici

Takole, zdaj lahko pokažem voščilnico ter torti iz plenic za naši dvojčici.Popolnoma šiviljska:)

Sešila sem si torbico,...mislim, da ne potrebujem razlagat kako pa kaj...slika pove vse:)
Pa še aplikacija, kjer se boljše vidi bistvo:)