petek, 30. marec 2012

Projekt-Dinorendaj:)

Naš Leon je praznoval svoj 4 rojstni dan. Iz tega smo tudi naredili cel projekt:) Že pred časom sva se zmenila, da bo imel dinozavrov rojstni dan:)


Najprej so nastala tematska vabila:


Nato čokoladno-dinozavrovi mafini:)


Pa še dinozavri ujeti na otoku sredi oceana:)



Da se cela stvar ne bo tukaj končala smo se šli še dinozavrove igrice. Priredili smo igro gnilo jajce v- dinozavrovo jajce, na sredino kroga smo dali posodico z jajci in tisti, ki je bil ujet je šel v krog in grel jajca:)
Nato pa še namesto lisička kaj rada ješ, smo se igrali dinozaver kaj rad ješ:)
Celo skrivalnico smo priredili tako, da je tisti, ki je štel bil dinozaver:)

Imeli smo se zelo lepo!

Projekt-vrečkice za copatke:)

Prvi "projekt" vam lahko že pokažem:) Projekt jim rečem zato, ker sem si resnično vzela veliko časa za izdelavo in se dobesedno igrala, vse vrečkice imajo "štrleče" dele, oz so aplikacije takšne, da se lahko nekatere dele lahko premika npr.pri pikapolonici so to krila:) Pri ostalih se pa lahko že na fotografiji vidi.








Drugi projekt pa sledi danes zvečer ali ju3 dopoldne:)
Tretji pa četrti...hm....ne še:)

četrtek, 29. marec 2012

Vrečkica




Tole je rojstnodnevno darilo za enega pridnega fantiča,...notri se pa skriva pribor za nego zob:)

petek, 9. marec 2012

Rojstnodnevno darilo

Naš fant je povabljen na rojstni dan,...ker se ne spodobi, da bi šel praznih rok, sem se podvizala in sešila vrečkico, ki jo lahko uporabi za marsikaj, igrače, barvice,...copatke, ko kam gre,...ali pa za to kar bo še notri: pripomočke za osebno higieno, zobna krtačka, pasta, gel za tuširanje, gobico,.... Upam, da bo mali Žigec zadovoljen z darilom:)


sobota, 3. marec 2012

Dogaja se

Čeprav tega tukaj ni videti:)

Včeraj sem imela intervju za Notranjsko-kraške novice, čakam še na "zmenek" s fotografom. Nato sem včeraj dobila še vabilo, da bi imela delavnice, potekale naj bi maja in junija, na 7-ih lokacijah in bile bi brezplačne. Ker bi bilo tukaj potrebno kar nekaj priprav, časa in materiala še razmišljam o tem...če se odločim vam pravočasno povem še tukaj:)

Pa tudi doma je v delu par projektov, mislim, da vam jih bom lahko pokazala proti koncu tega meseca.


Zaenkrat pa vam lahko pokažem tole toaletko, ki je nastala za eno fejst punco;)