torek, 29. november 2011

"Stojnica"

Sodelavke so mi povedale, da potrebujejo novoletne voščilnice ter darilca za Miklavža in tako je ena prišla na idejo, da bi imela "stojnico" kar tam...no, ne v ambulanti, seveda:)

In tako sem se vrgla v delo...

..nastali so uhančki...

...nogavička...


...ter voščilnice...


...hm...zobki na novoletnih voščilnicah...nemogoče? hehhe, pri meni je vse mogoče:)...prinesla sem pa še nekaj izdelkov, ki sem jih imela doma na zalogi.


Priznam, da so fotke zelo, zelo slabe, saj se mi je zelo mudilo in kar ja nastalo v prvem poskusu je tukaj gor, saj drugega poskusa niti ni bilo:)

sobota, 26. november 2011

Pričakujemo..

...prihod Miklavža....

...še nogavička bližje...


...pa še rožica...Tako, moje delo je opravljeno, zdaj je pa Miklavž na vrsti, da se izkaže:)

ponedeljek, 21. november 2011

Malo se mi je "znakitkalo"

Zadnje čase samo tuhtam kako naj kaj s kom skombiniram....in evo še en produkt tega tuhtanja:)

sobota, 19. november 2011

Potekajo priprave...

..na Miklavžev sejem, sicer ne pri meni, letos ne bom sodelovala, ker imam naslednji vikend, ko je sejem dežurstvo. Sodeluje pa naš vrtec, oz. oddelek v katerem so moji otroci, starši smo dobili prošnjo, če lahko pomagamo pri izdelavi novoletnih voščilnic, seveda lahko, kaj ne? :)

Tako je nastal tale kupček bolj-na-hitro-voščilnic, tiste, ki jih bomo pa mi pošiljali bodo pa še počakala, saj se mi zdi še malo prezgodaj za te stvari:)Nastala pa je še tale zapestnica, meni se zdi prav prisrčna, itak, če je pa narejena iz gumbkov:)

sreda, 16. november 2011

Zobki n-tič

V ponedeljek sem bila v vrtcu v skupinici našega mlajšega falota, izdelovali smo zobke iz šeleshamerja, jim limali oči, dodali zvezdice in narisali usta, nato pa še naredili eno gasilsko. Ker so bili takooo zelo pridni so dobili še spominček.

torek, 01. november 2011

Gremo v vesolje...

Fanta sta dobila nova predpasnika, ker sta bila prejšnja dva že premajhna, mlajši je svojega že sprobal v vrtcu, ko so kuhali zelenjavno juho.


Da pa ne bom razvajala samo otroke sem sešila še eno malenkost zase-zapestnico z gumbi.